Ku-slepp på Bermingrud 1. mai

Hvert år den 1. mai er det ku-slepp på Bermingrud. Toppenhaug fellesfjøs og Eiker gårdsysteri ligger der. Dette har blitt en hendelse som tiltrekker mye folk. Siden Lisbeth jobber på Eiker gårdsysteri har vi vært der siden 2008. Hvert år blir det flere og flere folk. I år var intet unntak.

Untaket i år var at Furetangen Kennel deltok. Torunn og Lisbeth jobba for ysteriet, Ragnhild, Vegard og jeg jobba for Furetangen kennel.

Jeg bygde om litt baki bilen, slik at valper ikke kunne sette seg fast i hylla med burene på, og så putta vi alle valpene i bura, og Kiboko ved baksetet, og kjørte sørover.

Kjempesusksess! Det var skikkelig morro å treffe så mange folk som likte hundene våre. En god del kjentfolk traff jeg også. Trivelig dag i sola. Valpene trivdes, og sovna bums med en gang alle gikk for å se på kuene. Sov godt på turen hjemover også.

Vi tok liksågodt gjengen med til Fjordvåg grendehus også, der det årlige ballracet gikk av stabelen. Litt færre potensielle kjøpere der, sjøl om nabogutten prøver å få alle slektningene sine til å kjøpe en til ham.

DSC03014 DSC03025 DSC03032 DSC03042 DSC03046 DSC03069

DSC03094