Om oss

Vi holder til på Nord-Fure i bygda Østmodum i Modum kommune i Buskerud. Gården ligger på en tange som stikker ut i sørenden av Tyrifjorden, på østsida, akkurat der fjorden smalner inn. Det er denne tangen som gir navn til kennelen vår.

Her har vi bodd siden desember 2006. Vi overtok gården 1. januar 2007. Kjetil jobber som prosjektleder ved Westad Industri AS i Geithus, Lisbeth jobber 60% ved Eiker gårdsysteri på Bermingrud utenfor Hokksund.

Nord-Fure har vært drevet økologisk siden 1987. Vi dyrker for tiden gras som vi selger som rundballer til økobønder fra hele Sør-Norge. Vi har også en liten flokk mohairgeiter som spiser noe av graset. Om sommeren har vi garantert lykkelige utegriser som vi selger gjennom Fjordgrynt.

Vi har tre barn. En gutt og to jenter. Kjetils foreldre bor i Bryggerhuset, sidebygningen på gården.

Vi hadde et kull med blandingsvalper på den gamle tispa vår, Frøya, i 2008. Dette blei en flott og trivelig gjeng, og vi bestemte oss for at neste hund skulle være en Ridgeback som vi kunne avle på. Vi var heldige å få kjøpt en flott hund som vi raskt blei glad i. I mars 2013 fikk vi vårt første kull som registrert kennel. Assegai-kullet er nå blitt en gjeng med fine unghunder som vi er så heldig å ha kontakt med rett som det er. En av gutta, Tembo, har vi beholdt. Nå blir det spennende å se hvordan han syns det blir å bli storebror.

Også denne gang vil valpene vokser opp i stua i hovedhuset og de blir midtpunktet i tilværelsen vår. Vi vil også la valpene oppleve mest mulig mens de bor hos oss, slik at de blir en trygg gjeng med friske og raske familiehunder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>