Parring og de fire første ukene

Her er den vordende mor fire dager inn i drektigheten. 22. januar 2013. Den vordende adoptivbestemora skimtes bakom.
Her er den vordende mor fire dager inn i drektigheten. 22. januar 2013. Den vordende adoptivbestemora skimtes bakom.

Kiboko ble parret med Badari den 19. og 20. januar. Badari var veldig gentlemanaktig og snill med tispa under parring. Samme dag som vi parra andre gang ble Badaris første kull født på Kvikne. Spennende

Tirsdag 12. februar dro vi til dyrlegen og tok UL. Undersøkelsen viste at hun var drektig. Dyrlegen vår vil ikke si noe om hvor mange det er, for det er ikke mulig å si sikkert etter ultralyd, men jeg kunne telle fire bobler i magen hennes. Jeg veit ikke helt hvorfor, men jeg var nervøs de siste dagene før ultralyden, så det var en lettelse å vite at det blir valper!

Kiboko har ikke vist mange tegn til forandring så langt. Vi prøver å få trimmet henne litt mer nå en periode enn det vi vanligvis gjør. Jeg trenger litt trim sjøl, så jeg håper egentlig at jeg kan fortsette med dette etter at Kiboko er ferdig med valpene. Kanskje jeg til og med kan trimme meg sjøl mens hu er enten for diger eller for opptatt med små 🙂