Dag 28 og 29

Fredag 15. tok jeg meg sammen etter jobb og dro på tur med Kiboko i den nye skiløypa ved Fjordvåg. Veldig fin løype, veldig flink hund. Veldig sliten mann måtte krype til køys tidlig den kvelden.

Lørdag 16. dro vi på skitur. Kjørte opp Heggesjøveien for første gang siden jeg gikk på ungdomsskolen eller tidligere. Jeg husker vi gikk tur til Hovlandsfjell noen ganger, men at det var litt for bratt i starten/slutten. Nå har kommunen lagd bedre løypetrasse. Det var likevel en dryg tur, men jentene fikk sitte litt på pulken og/eller henge i bantamreima bak pulken, så vi kom oss opp.Hvor blir det av de andre Ønsker meg litt mer futt i bikkja når jeg drar to jenter etter meg, men det viser seg at hun helst ikke vil gå fra Lisbeth 🙂 Dro mye bedre ned igjen når Lisbeth og jentene kjørte foran 🙂

 

I kveld har Kibbis ligget og slanga seg, bortsett fra en liten tur til kjøkkenet for en dose folsyre og litt fotografering.

SONY DSC SONY DSC