Frøya

Frøya fyller 12 år den 18. februar. Hun er en blandingsrase, eller gårdsblanding som vi pleier å kalle henne. Mora var Labrador/buhund og border collie. Faren var noen i nærheten, og vi har alltid mistenkt en flatcoated retriever på grunn av pelsen hennes.

Frøya er den aller triveligste hunden jeg har kjent. Hu er utrolig snill med barn og liker ingenting bedre enn å la småunger klatre over henne og ruske henne i pelsen.

Frøya fikk sju guttevalper med en golden retriever ved navn Simba. Gutta blei født 6., 7. og 8. mars 2008. En måtte dessverre avlives grunnet kraftig HD, men resten lever i beste velgående i trivelige familier. Vi har truffet flere av dem igjen. Spesielt Yme treffer vi nokså ofte.

Når vi fikk Kiboko blei Frøya adoptivmor med en gang. Vi har fått masse gratis hundeoppdragelse på den måten.

Nå gleder vi oss til Frøya blir adoptivbestemor til Kibokos kull.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC